DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Anneler Günü dolayısıyla DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Adalet Kaya ve Barış Anneleri heyetinden Behiye Yalçın, Afife Kartal ile Müzeyyen Bütün’ü parti genel merkezinde ağırladıklarını açıkladı.
Ekmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görüşmeye DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerem Altun, Ankara Milletvekili Sadullah Ergin ve İstanbul Milletvekili Elif Esen’in de katıldığını ifade etti.
“TOPLUMSAL BARIŞ VE ADALET VURGUSU”
Görüşmede annelerin acıları üzerinden değil, toplumsal barış ve adalet temelinde bir Türkiye idealinin ele alındığını belirten Ekmen, farklı kesimlerin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti.
Paylaşımında Anneler Günü’nün anlam ve önemine de vurgu yapan Ekmen, görüşmenin toplumsal dayanışma açısından kıymetli olduğunu ifade etti.
