AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen kanun tekliflerine ilişkin açıklamada bulundu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ateş, milletin ihtiyaçlarını önceleyen düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBMM’DE İKİ KANUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ
Ateş, paylaşımında 250 sıra sayılı Tapu Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin ve 220 sıra sayılı Türkiye ile Somali arasındaki ayni hibe desteği anlaşmasına ilişkin kanun teklifinin Genel Kurul’da kabul edilerek yasalaştığını ifade etti.
AK Partili Ateş, “Ülkemiz için çalışan, milletimizin yarınlarını güçlendiren her adımda aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Paylaşımının sonunda kabul edilen düzenlemelerin millete hayırlı olmasını diledi.
