Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engin Doğan: Adıyaman’a Değer Katan Her Hizmetin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Yeni Mahalle’de hizmete kazandırılan Sırrı Süreyya Önder Parkı’na ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Yeni Mahalle’de

Doğan, il yönetimi ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile birlikte parkta incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

“YENİ MAHALLE’YE NEFES ALDIRACAK BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRILDI”

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Sırrı Süreyya Önder Parkı’nın şehir yaşamına önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Doğan, parkın vatandaşların sosyal yaşamına değer katacak, dinlenme ve buluşma alanı olarak önemli bir ihtiyacı karşılayacağını dile getirdi.

YERİNDE İNCELEMELERLE PROJENİN DETAYLARINI DEĞERLENDİRDİK

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, il başkanlığı yöneticileri ve Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile birlikte sahada incelemeler yaptıklarını ifade etti.

Doğan, gerçekleştirilen çalışmaların kalitesi ve vatandaşlara sunacağı katkılar üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını aktardı.

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI VATANDAŞ ODAKLI OLMALIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, yerel yönetimlerin önceliğinin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak olması gerektiğini vurguladı.

Doğan, sosyal alanların artırılmasının şehirlerin gelişimi açısından önemli bir unsur olduğunu ifade etti.

“EMEĞİ GEÇEN TÜM EKİBE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, parkın hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Doğan, başta Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere olmak üzere tüm belediye çalışanlarının özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

“ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞMAYA KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, açıklamasının sonunda hizmet vurgusu yaptı.

Doğan, şehrin gelişimi, vatandaşların refahı ve daha yaşanabilir bir Adıyaman için çalışmaya kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.