TEŞKİLATLARIN NABZI MASAYA YATIRILDI
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, parti genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkan Ali Babacan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen il başkanlarıyla kapsamlı istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda teşkilatların sahadaki çalışmaları, vatandaşların beklenti ve talepleri ile güncel siyasi gelişmeler ele alınırken, önümüzdeki dönemde yürütülecek faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
ORTAK AKIL VE İSTİŞARE VURGUSU
Toplantının verimli geçtiğini belirten Hasan Karal, teşkilatların sahadan aktardığı değerlendirmelerin parti politikalarının şekillenmesinde önemli rol oynadığını ifade etti. Karal, “Ülkemizin dört bir yanındaki teşkilatlarımızın çalışmalarını değerlendirdiğimiz, sahadaki gelişmeleri ele aldığımız ve önümüzdeki dönemin hedeflerini istişare ettiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.
Karal, güçlü teşkilat yapısının ve ortak akıl anlayışının siyasi çalışmaların temelini oluşturduğunu belirterek, vatandaşlarla kurulan doğrudan temasın önemine dikkat çekti.
HEDEF, DAHA GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT YAPISI
Toplantıda il başkanlarının görüş ve önerilerinin dinlendiği, yerel düzeyde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği ve teşkilatların koordinasyonunun artırılmasına yönelik başlıkların ele alındığı öğrenildi.
Hasan Karal, “Ortak akıl, istişare ve güçlü teşkilat anlayışıyla DEVA Yolu’nda yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Toplantının, partinin gelecek dönem yol haritasına katkı sunması ve teşkilatlar arasındaki iş birliğini güçlendirmesi hedefleniyor.
