Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin yeni Adana İl Başkanı olarak görevlendirilen Ali Oktamış ile genel merkezde bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye Zafer Partisi Teşkilat Başkanı Musa Ertuğan da katıldı.
Parti yönetimi ile bir araya gelen Oktamış’ın, Adana teşkilatına ilişkin yürütülecek çalışmalar ve yeni döneme dair planlamalar kapsamında değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. Görüşmede, teşkilat yapısının güçlendirilmesi ve saha çalışmalarının etkinliğinin artırılmasına yönelik konuların ele alındığı ifade edildi.
Yeni yönetim için başarı mesajı
Zafer Partisi tarafından yapılan paylaşımda, Adana İl Başkanı Ali Oktamış ve yeni yönetimine görevlerinde başarı dilekleri iletilirken, teşkilat çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
