Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Partili Berat Baran: Türkiye Aynı Anda Güvenlik ve Geçim Krizi Yaşıyor

Zafer Partisi Yozgat İl Başkanı Ziraat Mühendisi Berat Baran, Türkiye’nin

Zafer Partisi Yozgat İl Başkanı Ziraat Mühendisi Berat Baran, Türkiye’nin yalnızca ekonomik sıkıntılarla değil, aynı zamanda ciddi güvenlik riskleriyle karşı karşıya olduğunu belirterek ülkenin gidişatına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

TÜRKİYE’NİN GİDİŞATI ENDİŞE VERİYOR

Berat Baran, mevcut tabloyu iyi görmediğini ifade ederek, “Ekonomik sorunlar büyürken çevremizde savaşlar, bölgemizde kaos ve içeride güvenlik kaygısı artıyor. Türkiye alarm veren bir döneme girmiştir” dedi.

ORTADOĞU’DAKİ ATEŞ TÜRKİYE’Yİ DE ETKİLER

Bölgede yaşanan çatışmaların Türkiye açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğini belirten Baran, özellikle Ortadoğu’daki gerilimlerin dikkatle takip edilmesi gerektiğini söyledi.

“Yanı başımızda savaş yaşanırken hiçbir şey olmuyormuş gibi davranamayız. Türkiye her gelişmeye hazırlıklı olmak zorundadır” ifadelerini kullandı.

MİLLET GEÇİM DERDİNDE, SINIRLARDA KAYGI VAR

Zafer Partili Baran, vatandaşın hem ekonomik darboğaz hem de güvenlik endişesi içinde yaşadığını belirtti.

“Bir tarafta geçim sıkıntısı, diğer tarafta sınır güvenliği kaygısı var. İnsanımız aynı anda iki büyük baskıyla mücadele ediyor” dedi.

SAHADAKİ GERÇEK İLE ANLATILAN FARKLI

Kamuoyuna yansıtılan tablo ile vatandaşın yaşadığı gerçeklerin örtüşmediğini savunan Baran, sokakta bambaşka bir atmosfer olduğunu söyledi.

“Vatandaş pazarda, sokakta, evinde yaşadığı zorluğu biliyor. Gerçek tabloyu millet görüyor ve hissediyor” ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERİN SESİ DUYULMALI

Ankara’da hak arayan öğretmenlerin taleplerine de değinen Baran, eğitim çalışanlarının güvenlik ve yaşam hakkı taleplerinin dikkate alınması gerektiğini belirtti.

“Öğretmenlerimizin sesi bastırılmamalı, duyulmalıdır. Eğitimcinin huzursuz olduğu yerde gelecek sağlıklı kurulamaz” dedi.