Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VOLKAN KARASU: YAŞANAN HER CAN KAYBI BİZE AFET VE SU GÜVENLİĞİ KONUSUNDA DAHA FAZLA SORUMLULUK YÜKLÜYOR

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Gemerek ilçesinde Kızılırmak’ta

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Gemerek ilçesinde Kızılırmak’ta yaşanan boğulma vakasının büyük üzüntüye neden olduğunu belirterek, yaz aylarında su kaynaklarında can güvenliğini artıracak tedbirlerin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

GEMEREK’TEKİ OLAY SİVAS’I YASA BOĞDU

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Gemerek ilçesi Burhan Köyü Köprüsü mevkisinde Kızılırmak’ta yaşanan boğulma vakasına ilişkin açıklamada bulundu.

Karasu, yaşanan olayın tüm Sivas’ı derinden üzdüğünü belirterek, olayın ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan AFAD, sağlık, emniyet, jandarma ve tüm ekiplere teşekkür etti.

“ÖNLEYİCİ TEDBİRLER ARTIK GECİKTİRİLMEMELİ”

Yaz aylarında serinlemek amacıyla göl, baraj ve akarsulara girilmesinin ciddi riskler oluşturduğunu ifade eden Volkan Karasu, benzer acıların yaşanmaması için koruyucu önlemlerin artırılması gerektiğini söyledi.

Karasu, “Her yıl benzer olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bu acılar kader olarak görülmemeli. Riskli bölgelerde gerekli uyarı levhaları artırılmalı, vatandaşlarımız bilinçlendirilmeli ve özellikle tehlikeli noktalarda denetimler daha etkin hale getirilmelidir. İnsan hayatını korumak hepimizin ortak sorumluluğudur.” dedi.

“AİLELERİN ACISINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUZ”

Hayatını kaybeden vatandaşa Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Volkan Karasu, arama kurtarma çalışmalarının umutla takip edildiğini belirtti.

Karasu, “Bu elim olay nedeniyle büyük üzüntü içerisindeyiz. Vefat eden vatandaşımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Benzer acıların bir daha yaşanmaması için hem kurumlarımızın hem de vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermesi büyük önem taşımaktadır. Rabbim milletimizi her türlü afetten ve acı olaydan muhafaza etsin.” ifadelerini kullandı.